Yayla ve Pezükoğlu, "Siyaset ve Medya" Eğitiminde

TAKİP ET

İstanbul'da gerçekleşen 'WE ACT ve Daktilo 1984'ün Eğitim Programı'na Giresun Kadın Platformu'nu temsilen Saliha Yayla ile Melek Alaycı Pezükoğlu katıldı.

Taksim Nippon Otel'de 11/15 Kasım tarihleri arasında yapılan toplantıda, "Kadın Politikacılar İçin Siyaset ve Medya Eğitimi" başlığı altında; Ayşe Kaşıkırık, Tarık Bayhan, Nesrin Nas, Elif Menderes, Ayşe Karabat, Hilal Yılmaz ve Bahadır Çelebi tarafından; ulusal ve yerel siyasette kadın, siyasi parti dinamikleri, etkili siyasal kampanya, kamu önünde etkili konuşma, seçmenlerle iletişim, siyaset kampanyası için sosyal medya kullanma, bülten ve metin hazırlama konularında sunumlar yapıldı.

HEDEFİMİZ EŞİT TEMSİL

Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Gazeteci Saliha Yayla ile Giresun CHP, ADD, ÇYDD üyesi ve geçmiş dönem CHP Mv. aday adayı olan Melek Alaycı Pezükoğlu eğitim programına ilişkin değerlendirmede şunları dile getirdiler:

"Çok yararlı bir eğitimdi. Bilgilerimizi tazelemenin yanında yeni bilgiler de edindik. Toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesi veren bizler söz yetki karar organlarında eşit temsil istiyoruz. Bu nedenle de bu tür eğitimlere katılarak mücadelemizde daha etkin olmayı amaçlıyoruz. Bütün kadınlara da öneriyoruz. Eğitimi düzenleyenlere, sunum yapan eğiticilere, aynı salonu paylaştığımız arkadaşlarımıza ve tabi bu eğitime katılmamıza aracı olan Giresun Kadın Platformu'na teşekkür ederiz."