Yatırımın Rotası Giresun'da Çizilecek: SE-PAM'dan Büyük Buluşma

TAKİP ET

Finansal piyasalarda bireysel ve kolektif portföy yönetiminin geleceği, yatırım dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla Giresun'da masaya yatırılıyor.

Sermaye Piyasaları Araştırma Merkezi (SE-PAM) tarafından organize edilen ve finansal piyasalarda bireysel ve kolektif portföy oluşturma konusunun ele alınacağı önemli bir etkinlik, 8 Ağustos 2025 tarihinde Giresun’da gerçekleşecek.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlik, yatırım dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

Etkinliğin açılış konuşmasını SE-PAM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cem Suca yapacak. Ardından, OSTİM Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Dr. Berra Doğaner keynote konuşmacı olarak sahne alacak.

Alanında Uzman İsimler Panelde Buluşuyor

Programın ikinci bölümünde ise panel oturumu düzenlenecek. Panelin moderatörlüğünü İş Portföy AGRO GSYF Yöneticisi ve Taze Süt Yönetici Ortağı Dr. Murat Bolat üstlenecek.

Panelin konuşmacıları arasında şu isimler yer alıyor:

Sudi Aydemir – Piramit Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOBB Sermaye Piyasaları Meclis Başkanı

Dr. Emrah Özbay – Anatolia Portföy Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür

Fatma Köksal – Phillip Portföy Yönetimi A.Ş. Mali İşler Direktörü

Yatırımcılara Rehber Olacak

Etkinlikte, bireysel yatırımcılar ile kurumsal portföy yöneticilerine yönelik stratejiler, piyasa dinamikleri ve yatırımda kolektif yaklaşımların önemi gibi başlıklar detaylı şekilde ele alınacak. Saat 14.00’te başlayıp 17.00’ye kadar sürecek olan organizasyon, finans dünyasına ilgi duyan tüm katılımcılara açık olacak.

Giresun’da düzenlenen bu nitelikteki etkinliğin, bölge yatırımcılarına ve finansal okuryazarlığın gelişimine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Giresun Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Sermaye Piyasaları Araştırma Merkezi SE-PAM