Vali Serdengeçti, polislerle iftarda bir araya geldi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Ramazan ayının bereketini yansıtan iftar programlarında toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Giresun İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında milletin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan polislerle bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’nın ev sahipliğinde Giresun Polisevi’nde gerçekleştirilen iftar programına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başta olmak üzere Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer ile emniyet personeli katıldı.

Polis teşkilatının özverili çalışmalarını takdirle karşılayan Vali Serdengeçti, iftar öncesinde ve yemek sırasında polislerle samimi bir şekilde sohbet ederek, gösterdikleri özveri ve fedakârlıklar için teşekkürlerini iletti.

Vali Serdengeçti, iftar programında polislere hitaben yaptığı konuşmasında kahraman polislerle bir araya gelmekten ve Ramazan ayının bereketini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Polisler de Vali Serdengeçti'ye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

İftar programında Vali Serdengeçti, İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Polis Başmüfettişi olan Sırrı Akbay’a da hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, iftar sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ise “İl Emniyet Müdürlüğümüzün iftar programında milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan polislerimizle bir araya geldik.

Bu vesile ile aziz vatanımız için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” sözlerine yer verdi.İftar programı, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti