Vali Serdengeçti, Medinora İlaç yetkililerini tebrik etti

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, görevine başladığı ilk günden itibaren çeşitli kurum temsilcileri ve iş dünyasından isimleri makamında kabul etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, bugün Medinora İlaç Gıda Kozmetik Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kurucuları Prof. Dr. Tamer Akkan, Prof. Dr. Selçuk Takır ve Doç. Dr. Kürşad Aytekin’i makamında kabul etti.

Vali Serdengeçti’ye Medinora İlaç Gıda Kozmetik Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. hakkında bilgi veren yetkililer, Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi bünyesinde kurulan Medinora’nın Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olma özelliği taşıdığını belirttiler.Ayrıca Medinora'nın amaçları, hedefleri, üretim ve yatırım planları gibi konular hakkında detaylı bilgi veren yetkililer, Giresun’un sağlık alanındaki potansiyeline katkı sağlayacaklarını ifade ettiler. 

Vali Serdengeçti'ye, ilgili bakanlıklardan alınmış izinlerle ürettikleri Gli-Gar ve Medisir-M adlı ürünlerini takdim eden heyet, Gli-Gar’ın kireçlenme ve romatizma hastalarında, Medisir-M'nin ise prostat hastalarında kullanıldığını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getirdiler.

Ziyaret sonunda yetkililer, katma değer sağlamak ve bilim ile girişimciliği buluşturma idealiyle çalışan bilim insanlarını makamında kabul ettiği için Vali Serdengeçti'ye teşekkür ettiler.

Medinora Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti