Giresun Valisi Serdengeçti, Doğankent'teki Yatırımları Yerinde İnceledi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Doğankent ilçesinde incelemelerde bulundu.

Doğankent Kaymakamı Mustafa Mücahit Ayan ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Serdengeçti, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden ve diğer kurum amirleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Ayan, ilçenin tarihi, coğrafyası, nüfusu, idari ve sosyal durumu, asayiş ve güvenlik durumu, ekonomik durum, sağlık hizmetleri, eğitim, tarım, hayvancılık, turizm, mahalli idareler ve yapılan yatırımlar hakkında Vali Serdengeçti'ye detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretlerin ardından Vali Serdengeçti, yaptığı açıklamada, "Doğankent'teyiz... Muhteşem doğasıyla huzur veren güzel ilçemizde Kaymakamlığımızı ve Belediyemizi ziyaret ederek yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldık, değerlendirmelerimizi yaptık." dedi.

Vali Serdengeçti, ilçedeki kamu kurumlarının yetkililerine ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ilçenin gelişimi ve refahı için iş birliği ve dayanışma çağrısı yaptı.

Ayrıca, Vali Serdengeçti, Doğankent ilçesindeki yerel bir işletme olan Kavraz Çikolata & Kahve'yi ziyaret etti. İşletmenin ürünlerini inceleyen Vali Serdengeçti, doğal ve lezzetli ürünlerin üretiminde kullanılan yöresel malzemeler hakkında bilgi aldı.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Vali Serdengeçti, "Bereketli Harşit Vadisinde yetişen, dünyaya ün salmış kalitedeki fındıklarla çikolatayı harmanlayıp, muazzam lezzetler ortaya çıkaran kadınlarımızı tebrik ediyoruz. Koruyucu madde yok, doğal ve çok leziz." ifadelerini kullandı.

Vali Serdengeçti, şehir meydanında da vatandaşlarla buluşarak onlarla çay içti ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşma sonrasında Vali Serdengeçti, "Dostun evi gönüllerdir... Her anımızı sevgi, saygı ve anlayış ile paylaştığımız değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.