Vali Serdengeçti, Çanakçı'da Değerlendirmelerde Bulundu

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çanakçı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Serdengeçti, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve sorunları yerinde tespit etmek için Çanakçı Kaymakamlığı ve esnafları ziyaret ederek, Şehit ailesiyle bir araya geldi.

Vali Serdengeçti’yi, Hükümet Konağı önünde Çanakçı Kaymakamı Mustafa Talha Aydın ve Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım başta olmak üzere ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakam Aydın tarafından Çanakçı’nın tarihi, coğrafyası, nüfusu, idari ve sosyal durumu, asayiş ve güvenlik durumu, ekonomik durumu, sağlık hizmetleri, eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm, mahalli idareler, İlçe Özel İdaresi ve KÖYDES projeleri ile gerçekleştirilen yatırımlar başta olmak üzere güncel durum ve yerel yönetim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından ‘Çanakçı'dayız...’ başlığıyla “Kaymakamlığımızı ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmaları ve yürütülen projeleri değerlendirdik.” paylaşımında bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından şehir meydanında vatandaşlarla da buluşan Vali Serdengeçti, onlarla oturup çay içti ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Vali Serdengeçti, Çanakçı ilçesinde son durağı olarak Şehit Piyade Uzman Çavuş İzzet Emir’in ailesini Yeşilköy köyündeki evlerinde ziyaret etti.

Şehidin ablası Muazzez Toluç ve eniştesi Halis Toluç’la bir süre sohbet eden Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası “2007 yılında Hakkâri’de şehit olan P. Uzm. Çvş. İzzet Emir'in muhterem ailesini ziyaret ettik. Dünyevi hiçbir şeyle şühedanın hakkını ödeyemeyiz ancak emanetlerini güçlü bir şekilde muhafaza etmeyi boynumuzun borcu biliriz.” ifadelerini kullandı.

 

Giresun Çanakçı Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti