TÜGVA Giresun Üniversite Ekibi, O İlçede Buluştu

TAKİP ET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciği Üniversite Koordinatörlüğü, 4 Kasım 2023 Cumartesi günü Bulancak Sarayburnu Camii'nde Sabah Namazı Buluşması ve ardından kahvaltı programı düzenledi. Etkinliğe 60'a yakın genç katıldı.

TÜGVA Giresun İl Başkanı Mümtaz Aydın, Giresun Üniversite Hanım Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen sabah namazı ve kahvaltı programına katılan gençleri tebrik etti.

Aydın, "Üniversite hanım ekibimizden 60’a yakın kardeşimiz cumartesi sabah namazında Sarayburnu Camii'nde buluştular, ardından kahvaltı ikramlarımızla buluşmalarını bereketlendirdiler. Gençlerimizi, Üniversite Koordinatörlüğümüzü bu güzel program için tebrik ediyorum. Rabbim azimlerini, gayretlerini, çalışmalarını bereketlendirsin inşallah. Biz daima gençliğimizin yanında, onlara destek olmaya devam edeceğiz. Vakfımız bünyesinde ortaokul, lise, üniversite, kadın ve aile başta olmak üzere yürütme ve yönetim kurulu ekiplerimiz her gün projeler üretmeye, sahada yer almaya devam ediyor. Tüm gençlerimizi vakfımıza çay içmeye ve bizlerle tanışmaya davet ediyorum" dedi.