TÜGVA Bulancak, Filistin'e Destek Ofisini Hayata Geçirdi

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen sosyal sorumluluk projelerini yürüten TÜGVA Bulancak Temsilciliği, Filistin'e destek amacıyla TB Filistin'e Destek Ofisi'ni kurarak, çalışmalarına başladı.

Ofisin açılışıyla ilgili konuşan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, "Filistin ve Kudüs temalı çalışmalarımızı bu ofisimizde gerçekleştireceğiz. Bilinçlendirme faaliyetlerinden basın açıklamalarına, kermes çalışmalarından daha pek çok etkinliği içerecek ofisimiz, haftada iki gün toplanarak yeni projeler üzerinde çalışacak." şeklinde konuştu.

Göktekin, "Meselemiz Filistin, Davamız Kudüs" prensibiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, İsrail'in bir devlet olmadığını, işgalci bir terör örgütü olduğunu dünyaya haykırmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, namazın bir araya gelme ve dayanışma aracı olarak kullanılması gerektiğini vurgulayarak, müslümanları Kudüs davasını desteklemek için namaza davet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

TÜGVA Bulancak bünyesinde Kurumsal İletişim Ofisi, TB Blog Türkiye'nin Bloğu Ofisi, TB Ahde Vefa Ofisi gibi çeşitli ofisler bulunmaktadır.