Tireboluspor Genç Takımı, küme düşme acısıyla yüzleşti
Giresun Gençler Ligi’nin köklü ekiplerinden Tireboluspor Genç Takımı, son haftalarda yaşadığı maçlara çıkamama sorunu nedeniyle küme düşürüldü. Uzun yıllardır başarılarla anılan Mavi-Beyazlı takımın bu durumu, taraftarlar ve sporseverler tarafından üzüntüyle karşılandı.
Geçen sezon U 19 Ligi’nde de zorluklar yaşayan ve bu sezon U 18 Ligi’nde benzer bir senaryoyu tekrarlayan Tireboluspor, kadro darlığı ve altyapıdan yeterli destek alamama gibi sorunlarla mücadele etti. Sezon başında dar bir kadroyla yola çıkan ve ikinci yarıda birçok oyuncusunu Üç Kalespor’a kaptıran ekip, A takım kadrosundaki genç oyuncuların altyapıda görev almak istememesi gibi iç sorunlarla boğuştu.
Son haftada Eynesil Belediye ile oynanması gereken maçta yeterli sayıda oyuncu bulunamadığı için sahaya çıkamayan Tirebolu U 18 Takımı, bu durumun sonucu olarak bir alt lige düşmek zorunda kaldı. Takım sorumlusu Mahmut Bora, altyapının başka bir kulübe devredilmesinin bu sonuçta etkili olduğunu belirtti ve ligde topladıkları 15 puanın küme düşmelerini engelleyemeyeceğini ifade etti.