Tirebolu Su Sporları Merkezi'ne Üst Düzey Ziyaret! Giresun Milletvekili Temür'den Spor Altyapısına Güçlü Mesaj: 'Tesis Yatırımlarımız Hız Kesmeden Sürecek'
Giresun'da kano sporunun yaygınlaştırılması, genç yeteneklerin desteklenmesi ve spor altyapısının güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen Tirebolu Su Sporları Merkezi ziyaret edildi.
Ziyarete; Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Milletvekili Nazım Elmas, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Başkanı Tayyip Çamur ve teşkilat mensupları katıldı.
Program kapsamında genç sporcularla bir araya gelinerek moral verildi, merkezde yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alındı.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun’un sporun her alanında adından söz ettirmesi ve ulusal ile uluslararası başarılarla anılması için tesis yatırımlarının ve desteklerin hız kesmeden devam edeceğini belirterek; “Giresun’umuzun sporun her dalında adından söz ettirmesi, ulusal ve uluslararası başarılarla anılması için tesis yatırımlarımız ve desteklerimiz hız kesmeden sürecek. Genç kardeşlerimize spor dolu, başarılarla taçlanan bir gelecek diliyorum.” ifadelerini kullandı.