Tirebolu'da Futbol Coşkusu: Geleneksel Turnuva Yarı Finalde!
Giresun'un Tirebolu ilçesinde geleneksel hale gelen futbol turnuvası, bu yıl da büyük bir heyecanla devam ediyor.
29 Mayıs – 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen turnuva, bu yıl hayatını kaybeden Hemşire Canan Köse’nin anısına gerçekleştiriliyor.
Tirebolu Semt Sahası’nda oynanan karşılaşmalar sporseverlerin yoğun ilgisini çekerken, turnuvaya 13 takım katıldı. Çeyrek final müsabakaları 27 Haziran Cuma günü tamamlandı ve yarı finale yükselen takımlar belli oldu.
Çeyrek finalde alınan sonuçlar şöyle:
Tirebolu Adliyesi 0 – 2 Tirebolu Gençlikspor
Halkovalıspor 2 – 4 Körlimanspor
Yılgınspor 2 – 4 (penaltılarla) Karakayaspor
Mursalspor 5 – 0 Aztec
Yarı final karşılaşmaları 30 Haziran Pazartesi günü oynanacak. Günün ilk maçında saat 18.00’de Tirebolu Gençlikspor ile Mursalspor karşı karşıya gelecek. Ardından saat 19.00’da Karakayaspor ile Körlimanspor finale çıkmak için mücadele edecek.
Finale giden yolda heyecanın doruğa ulaştığı turnuvada, hem rekabet hem de sporun birleştirici gücü ön plana çıkıyor.