Süper Lig hedefine ulaşmak için destek bekliyorlar...

TAKİP ET

Giresunspor hentbol takımı antrenörü Gökhan Kolukısaoğlu, Erkekler 1. Ligi'nde play-off'lara kaldıklarını ve Türkiye Hentbol Süper Ligi'ne yükselmek için Giresun kamuoyundan destek istediklerini açıkladı.

Kolukısaoğlu, “Bugünlere kadar kendi yağımızda kavrularak geldik. Emsallerimize bakıldığında çok küçük bütçelerle kurulmuş bir takımız. Giresun’u en iyi şekilde temsil ediyoruz. Giresun gençlerinin kendilerini göstermeleri için kurduğumuz takım çok başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. İlimizin adeta gurur kaynağı oldular.” dedi.

Kolukısaoğlu, önümüzdeki günlerde oynayacakları play-off maçlarının önemine dikkat çekerek, “Bu maçlar bizim için hayati önem taşıyor. Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Ancak bu kadar başarılı sonuçlar almamıza rağmen yeterli destek görmedik. Giresunlu büyüklerimizden yeterli desteği göremiyoruz. Futbola yapılan katkıların yanında çok cüzi miktarlarda destek görüyoruz. Adeta üvey evlat muamelesi görüyoruz. Deplasmana gideceğimiz maçlarda gerekli yerlerden çoğu zaman mazot desteği bile alamıyoruz. Şimdi play-off maçları oynayacağız. Oyuncularımıza ödemeler yapmamız gerekiyor. Play-off maçları için 4-5 günlük konaklama ve yol giderlerimiz olacak. Bunları karşılamak için bizlere destek olunması gerekiyor.” diye konuştu.

Kolukısaoğlu, ayrıca takımlarına destek olanlara da teşekkür etti. Kolukısaoğlu, “Bugünlere kadar gelmemizde emeği geçen Asya Trafo sahibi Yetkin Aslan’a, Giresun İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener’e, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Halil Demirel ve Dursun Zere’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Giresunspor Hentbol Takımı