Süper Amatör Küme'de sezonun maçı

TAKİP ET

Süper Amatör Küme 14. Hafta mücadelesinde Yeniyolspor ile Sökenspor karşı karşıya gelecek.

34 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeniyolspor’un en yakın rakibi konumundaki Sökenspor’un puanı ise 29. Playofflar öncesinde ligin kaderini etkileyecek mücadele her iki takım için de büyük önem arzediyor.

Bu sezon şampiyon olacak takımın Bölgesel Amatör Lige direkt çıkacak olması Süper Amatör Küme’deki heyecan seviyesini epeyce yükseltmiş durumda. Ligin 5. Haftasında liderlik koltuğuna yerleşen Yeniyolspor, liderliği kimseye kaptırmamış, geride kalan 13 hafta sonunda en yakın rakibinin 5 üçüncü sıradaki rakibinin ise 8 puan önünde yer alıyor. Bu hafta çok kritik bir maç oynanacak. Lig birinci ile lig ikincisi karşı karşıya gelecek. Lider eğer bu önemli maçta galip gelirse ikinci sıradaki rakibiyle arasındaki puan farkını sekize çıkartacak ve büyük bir avantaj yakalayacak.  Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Yeniyolspor rakibi Sökenspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenmişti. Sökenspor’un bu maç öncesi hedefi hem rövanşı almak hem de rakibine bir adım daha yaklaşmak.

Öte yandan 3,4 ve 5. Sırada yer alan ekipler, Batlamaspor, Es Es Gençlikspor ve Espiyespor, ise Sökenspor’un galip gelmesini umut edecekler. Böylece liderle aralarındaki puan farkı açılmamış olacak.

Yeniyolspor Sökenspor Giresun Süper Amatör Küme