"Sorunlarımızı el birliğiyle çözelim istiyoruz"

TAKİP ET

Bayraktar, 'Hiç kimseyle ya da hiçbir kurumla şahsi bir problemimiz yok, asla da olamaz. Tekrar söylüyorum FİSKOBİRLİK'in, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişimine katkı sağlayacak her konuda her türlü çözüm önerisine açığız ve üzerimize düşen her türlü sorumluluğu da almaya hazırız'

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Entegre Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamaların ve sorulan bir soruya verdiği cevabın farklı şekilde değerlendirilmesinden dolayı kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gazetemize özel bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, hiçbir şekilde kişi ya da kurumlarla karşı karşıya gelmek istemediklerinin altını çizen Bayraktar, tek amaçlarının istihdama ve ekonomiye daha fazla katkı sağlamak, sorunlara çözüm üretmek olduğunu ifade etti.

Bayraktar, zaman zaman taleplerini dile getirirken meselelerin farklı yönlere çekilebildiğine dikkat çekerek, “Biz FİSKOBİRLİK olarak şehrimize, bölgemize ve ülkemize nasıl daha fazla katma değer sağlarız onun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin tüm hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak, ortak bir çözüm noktasında buluşmak istiyoruz. Bazen serzenişimizi, derdimizi anlatırken mesele farklı yönlere çekiliyor, buna üzülüyoruz.

Bizim Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile bir sorunumuz yok. Hatta Aytekin Beyle beraber çalıştığımız dönemlerde oldu. Aytekin başkan dostumuz, arkadaşımız. Biz sadece derdimize derman arıyoruz. Belediye ile işlerin yürütülmesinde bizim arkadaşlarımızın eksik kaldığı yerlerde olmuş olabilir. Herkesin haklı sebepleri de olabilir. Bizim serzenişimiz sorunlarımızı el birliğiyle çözelim serzenişidir. Yaptığımız açıklamaların değerlendirilmesi noktasında da herkesin aynı şekilde gerekli hassasiyeti göstermesini istirham ediyoruz” diye konuştu.

 

>> Mesut ERDOĞAN

Lütfi Bayraktar