Sokakbaşıspor rahat kazandı
Giresun 2. Amatör Küme B grubu takımlarından Sokakbaşıspor ile Kerasusspor 15 Temmuz sahasında karşı karşıya geldi.
Soğuk ve zaman zaman yağmur altında oynanan karşılaşmayı Sokakbaşıspor 3-0 kazandı. Siyah beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Haruncan(2) ve Murat kaydetti. Bu galibiyetle Sokakbaşıspor puanını altıya çıkararak sıralamada bir basamak yükseldi ve 5. sıraya çıktı.
Hakemler: Arda Sezer, Onur Tatar, Mehmet Yasin Özten
Sokakbaşıspor: Talha Fahrettin Yetiştiren, Murat Işık(Okan Aydoğan), Ercan Gedik(Enes Ali Resul Tanrıverdi), Erdinç Bekdemir, Haruncan Demiralp(Velican Yayla), Muhammet Güley, Mustafa Yiğit Çakmak, Adil Şahin (Melih Yaşar Tahmaz), Mete Bebek(Onurcan Koçalan), Erhan Kaya, Berke Can Keskin
Kerasuspor: Taruk Sercan Yılmaz, Alpay Yıldız (İsmail Pul), Yunus Ünlü, Doğukan Kuzu(Doğukan Tüfekçi), İbrahim Tepe, Arif Erdem,Hakan Akpınar(Hasan Tanış), Tuğrul Topkara, Serdar Seyit Yetkin, Devrim Aydın, Şükrü Kahveci (Onur Kılıç Aslan)
Sarı Kartlar: Erdinç Bekdemir, Berke Can Keskin, Okan Aydoğan(Sokakbaşıspor)
Goller: Murat Işık(dk38), Haruncan Demiralp(dk.64, dk.77)