Şenyürek; "Ayrım yapmaksızın belediyecilik yapacağız"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada; 'Giresun'un yüzde 70'lik kısmı CHP'li belediyelere yetki vermiştir' dedi.

31 Mart seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP’li Dr. Şenyürek, “Seçimler Türkiye nüfusunun yüzde 62’sini oluşturan, milli gelirin yüzde 73’ünü üreten bir alanda CHP’yi yerelde iktidara taşırken, Giresun’da da seçmen sayısına göre nüfusun yüzde 70’lik kısmının CHP’li belediyeler tarafından yönetilmesi sonucunu doğurmuştur” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin halk tarafında kaybedeninin olmadığını söyleyen Şenyürek; “Partili olan ya da olmayan, siyaseten hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlar bizlere önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Belediye başkanlarımıza sosyal demokrat, muhafazakâr ve milliyetçi tüm seçmenlerin teveccüh gösterdiğinin bilinciyle, oy versin ya da vermesin ayrım yapmaksızın, kentlerimizde yaşayan tüm yurttaşlarımızın belediyecilik hizmetlerinden eşit ve adil faydalanmasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.