Şenlikoğlu'nun Önderliğinde Giresun'un Cadde ve Sokakları Modernleşiyor
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, göreve başladığı günden beri üretken belediyecilik anlayışıyla Giresun'un prestijini artırıyor.
Daha önce Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi'nde prestij cadde projesini hayata geçiren Başkan Şenlikoğlu, şimdi de Boztekke Caddesi'nde benzer bir uygulamaya başladı.
1 kilometrelik proje kapsamında, altyapı yenileme ve modern kaldırım imalatı tamamlandı. Aynı zamanda yeni asfalt serimi için mevcut asfaltın sökümü gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında begonit taşı kullanılarak kaldırımlar yenilenirken, 64 adet dekoratif aydınlatma direğiyle şehrin aydınlatma sistemi güçlendiriliyor. Projede ayrıca 4155 m² begonit parke taşı, 2135 metre bordür ve 2000 metre oluk taşı kullanılıyor.
Çalışmalar hızla devam ederken, alt ve üst yapılar bir bir yerleştirilirken, projenin kısa sürede tamamlanarak caddenin yeni bir görünüme kavuşması planlanıyor. Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, "Şehrimizde prestij caddelerinin sayısını artırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bir yatırımımızı daha hayata geçiriyoruz. Şehrimizde her geçen gün büyüyen ve gelişen Teyyaredüzü mahallemizde araç ve yaya trafiğinin aktif olarak kullanıldığı, birçok esnafımızın da o güzergahta yer aldığı Boztekke Caddemizi de yeniliyoruz. Projemiz şimdiden şehrimize hayırlı olsun. Caddemiz üzerindeki çalışmalarımızdan dolayı yaşanabilecek aksamalar için vatandaşlarımızdan müsaade istiyoruz. Hemşehrilerimizin sosyal yaşam standartlarını daha da artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.