Şen Ailesinin Acı Günü

TAKİP ET

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren Giresun Hal Pazarı eski esnaflarından Hasan Şen (71) (Kuzey Hasan) son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazesi evinden helallik alınarak Merkez Hacımiktat Camii'ne getirilen Şen'in ağabeyleri Bakkallar Odası Başkanı Osman Şen, Aslan Şen, kardeşi Ömer Şen ve yakınları burada taziyeleri kabul etti.

Sevilen ve sayılan bir kişilik olan Hasan Şen'in, Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Milletvekili Nazım Elmas, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, CHP Merkezi İlçe Başkanı Murat Bektaş, GESOB Başkanı Ali Kara, 22. dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın, İYİ Parti önceki dönem Türk Dünyası Almanya Başkan Yardımcısı Harun Cici, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Osman Öden, bazı İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve yöneticileri, iş insanları, spor kulübü başkanları, muhtarlar, esnaflar ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Hasan Şen Samanlık Kıranı aile mezarlığında toprağa verildi.

Giresun Hasan Şen