Şehitlerimiz İçin Yürüyecekler!

TAKİP ET

Sarıkamış Harekatı'nın 109. Yılında Anma Programı Düzenlenecek.

Giresun İzcilik İl Temsilciliği tarafından 2024 yılı faaliyet programında yer alan Sarıkamış Harekatı'nın 109. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında, şehit olan kahraman ecdadımız için anma yürüyüşü düzenlenecek. 

Konuyla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "İnançları sağlam, yorganları kar olan ve vatan aşkıyla yanıp tutuşan kahramanlarımız, İstiklal yolunda durmadan yürüyerek bir milletin beyaz destanını yazdılar. Sarıkamış Harekatı, bu destanın en önemli bölümlerinden biri olarak tarihimizde yerini aldı.

Anma etkinlikleri, Dereli Kulakkaya Yaylası-Alçakbel Mesire alanı güzergahında gerçekleşecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü ve Alçakbel Mesire Alanında Şehitleri Anma Töreni ile taçlanacak. Bu özel programa tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Tarih: 07 Ekim 2024, Pazar günü Yer: Dereli Kulakkaya Yaylası-Alçakbel Mesire Alanı Sarıkamış Şehitleri 109. Yılı Anma Programı'na tüm vatandaşlarımızın katılımı önemlidir."

sarıkamış şehitleri sarıkamış şehitleri anma günü 2024 sarıkamış şehitleri tarihi sarıkamış şehitleri yürüyüşü 2024 sarıkamış şehitleri kültür merkezi