Şehide saygı standı kuruldu

TAKİP ET

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri, 23 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Semih Yılmaz'ı anmak ve anısını yaşatmak amacıyla örnek bir davranış sergiledi.

Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Merve Perihan Karakoç'un kuzeni olan şehit Semih Yılmaz'ın anısına düzenlenen "Şehide Saygı Standı" etkinliği, fakülte kantininde gerçekleştirildi.

Operasyonda şehit düşen Semih Yılmaz'ın 11 arkadaşıyla birlikte hatırlanmasını sağlamak için oluşturulan Saygı Standı'nda, Merve Karakoç ve sınıf arkadaşları öğretim üyelerine ve diğer okul arkadaşlarına özel ikramlarda bulundu. Bu anlamlı davranış, üniversite ve fakülte camiasında büyük takdir toplarken, Giresun Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özden ile Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu ve Araştırma Görevlisi Anıl Uğur Oğuzcan, şehit asker Semih Yılmaz'ın kuzeni Merve Perihan Karakoç'a destek sözleriyle yaklaştılar.

Etkinlik kapsamında konuşan Karakoç, her yıl şehitleri anmak adına bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini belirterek, şehit askerin anısını yaşatmak ve unutturmamak için duyduğu sorumluluğu vurguladı. Şehit Semih Yılmaz'ın kuzeni, etkinliği düzenleyen arkadaşlarına ve okul yönetimine teşekkür ederken, şehitlerin anısını yaşatma konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Şehide Saygı Standı