☰
✕

Şebinkarahisar'da Eğitim Yatırımları İçin Kapsamlı Toplantı

TAKİP ET

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk, Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Karakurt, Şebinkarahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Atakan Çelik ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kamile Portakal ile belediyede bir araya geldi.

Toplantıda, ilçede yapım aşamasına başlanan Millî Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmenevi Pansiyonu projesi ele alındı.

Başkan Şentürk, projenin öğretmenlerin konaklama, dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarına cevap vereceğini ve eğitim camiasının ilçedeki varlığını daha güçlü ve sürdürülebilir kılacağını ifade etti.

Başkan Şentürk, Şebinkarahisar’ın eğitim altyapısını geliştirmek adına atılan her adımı yakından takip ettiklerini belirterek, projenin en kısa sürede tamamlanması için tüm kurumlarla koordinasyon içinde çalıştıklarını vurguladı. Belediye başkanı, emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Şentürk Şebinkarahisar eğitim altyapısı Öğretmenevi Pansiyonu Millî Eğitim Müdürlüğü kurumlarla koordinasyon