Şebinkarahisar'da 23 Nisan Coşkusu
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Şebinkarahisar Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Belediye Başkanı Ömer Şentürk'ün yanı sıra ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı; öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan müzik dinletileri, şiirler ve halk oyunlarıyla renklendi. Salonu dolduran izleyiciler, miniklerin sahne performanslarıyla duygusal ve gurur dolu anlar yaşadı. Etkinlik boyunca her yaştan vatandaşın bayram coşkusuna ortak olduğu gözlemlendi.
Günün anlam ve önemine yaraşır şekilde düzenlenen kutlamalar, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi. Törende, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen özel bir bayram olmasının mutluluğu bir kez daha hep birlikte yaşandı.