Play-off düğümü çözülebilir

TAKİP ET

2. Amatör Küme'de üç grupta da ikinci ve üçüncülerin karşı karşıya geldiği ilginç bir hafta olacak.

Mehmet Aksu Sezonu 2. Amatör Küme’de normal sezonun ikinci yarısı 28 Nisan Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak. A Grubu’nun önemli maçında Sahilspor ile Çıtlakkalespor karşı karşıya gelecek. Galip gelen taraf ilk iki iddiasını bir hayli güçlendirecek. İlk yarıda oynanan karşılaşmayı Sahilspor 3-2 kazanmıştı. Lider Duroğluspor ise Gürköyspor ile karşılaşacak. Ligde ikinci ve üçüncü sıradaki ekiplerin birbirleriyle oynayacağı haftada Duroğluspor galip gelip rahatlamak istiyor.

B Grubu’nda da ikinci yarının ilk haftasında A Grubu’na benzer şekilde ikinci ve üçüncü sıradaki takımlar karşı karşıya gelecek. ASP Spor 15 Temmuz sahasında Bahçelievlerspor’u ağırlayacak. Bahçelievlerspor maçı kazanırsa ilk iki için büyük avantaj sağlayacak. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Bahçelievler 2-0 kazanmıştı. Lider Armelitspor ise Sokakbaşıspor ile 15 Temmuz sahasında mücadele edecek.

C Grubu’nda lig ikinci Karabudukspor ile Çavuşoğluspor Keşap İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İlk iki için çok kritik bu maçı kazanan avantajı eline geçirecek. Ligin açılış maçında karşılaşan iki ekip 1-1 berabere kalmışlardı.

2. Amatör Küme Karabuldukspor Çavuşoğluspor