Piraziz MTAL Kız Pansiyonunun Dış Cephesi Yenileniyor
Giresun Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Giresun İl Özel İdaresi iş birliğinde, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız pansiyonunda dış cephe kaplama ve boya onarım çalışmaları başlatıldı.
Eğitim ortamlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi amacıyla hayata geçirilen çalışma kapsamında, pansiyon binasının dış cephesinde kapsamlı bir yenileme yapılacağı belirtildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin daha güvenli, modern ve estetik bir yaşam alanına kavuşması hedefleniyor.
Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, projeye destek veren Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçen tüm kurumlara ve devlet büyüklerine teşekkür edildi. Yapım çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda kısa sürede tamamlanması bekleniyor.