Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın'dan Engelliler Günü'nde Anlamlı Ziyaretler

TAKİP ET

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu. 

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Recep Terzioğlu’nu kurum çalışanlarıyla birlikte ziyaret ederken, daha sonra 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Duru Karakurt’u evinde ziyaret ederek gününü kutladı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Müdür Aydın, “Sadece bir gün değil, her gün engelli bireylerin yanındayız. İlçemiz okul ve kurumlarında eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz ile ailelerinin, birlikte görev yaptığımız değerli personelimizin ve dünyadaki tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü en içten duygularımızla kutluyoruz” dedi.

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, engelli bireylere yönelik farkındalık ve destek çalışmalarının önemine vurgu yapıldı.

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü