☰
✕

Piraziz'de Doğayla İç İçe Yeni Proje: Meşepınarı Yeniden Hayat Buluyor

TAKİP ET

Piraziz Belediyesi tarafından ilçenin doğal güzelliklerini daha modern ve işlevsel hale getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ile Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, Meşepınarı Mesire Alanı’nda devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan iyileştirmelerin, mesire alanını hem ilçe halkı hem de ziyaretçiler için daha konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedeflediği belirtildi.

Başkan Ayyıldız, özellikle doğayla iç içe, ailelerin rahatça vakit geçirebileceği modern bir sosyal alan oluşturmak için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı.

Ayyıldız, “Doğayla iç içe, ailelerin rahatça vakit geçirebileceği modern bir sosyal alanı ilçemize kazandırmak için gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak projenin önemine dikkat çekti.

Giresun Piraziz Piraziz Belediyesi Meşepınarı Mesire Alanı Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız