Öztürk, Çotanakların hedefi oldu!

TAKİP ET

Asıl mesleği avukatlık olan eski vekil Sabri Öztürk'ün, Giresunspor'u bugün bulunduğu duruma getiren yolsuzluklar ve usulsüzlükler hakkında tek kelime edemeden kendi siyasi hesaplaşmasına Giresunspor'u alet etmeye çalışması, yeşil beyazlı taraftarların çok büyük tepkisine yol açtı.

Giresunspor’un Hakan Karaahmet başkanlığı döneminde yaşanan ve Ağır Ceza Mahkemesi’ne taşınan yolsuzluklar ve usulsüzlükler nedeniyle çok büyük bir borç batağıyla önce Süper Lig’den küme düşmesi şimdilerde de 1. Lig’den düşmenin eşiğine gelmesi, şüphesiz bütün Giresunsporluları derinden üzdü, üzmeye de devam ediyor.

Giresunspor’da saha içerisinde yaşanan kötü sonuçlar kadar saha dışında yaşanan kirli hesaplaşmalarda fazlasıyla can sıkıyor.

Öyle ki son olarak eski Ak Parti Giresun Milletvekili Avukat Sabri Öztürk, Giresunspor’da yaşanan gerçekleri çarpıtmaya yönelik içerisinde siyasi husumet barındıran ifadeler kullanarak, sosyal medya hesabından çok tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Süper Lig’de 3 büyükleri yenip gururumuz olan bir takımdan, 1. Ligin son sıralarındaki Ş.Urfaspor’dan 6 gol yiyen bir takıma… Bir şehrin umudu olan Giresunspor’un mutfak giderlerini bile keser, bankalardan kredisini engeller, sponsorlarına baskı yapar, müfettiş üstüne müfettiş gönderip baskı kurarsanız olacağı buydu. Boyunlarına yeşil beyaz atkı atıp maçlarda görüntü yapan, kendini şehrin sahibi sanan arkadaşlar, eserinizle övünebilirsiniz! Yazık oldu Giresunspor’a ve şehrimize…”

Öztürk’ün bu paylaşımı sosyal medyada adeta infiale yol açtı… Giresunspor taraftarları bu paylaşımın altına yüzlerce yorum yazarak, Öztürk’ü çok sert sözlerle eleştirdiler ve adeta yerden yere vurdular.

Çotanaklar, asıl mesleği avukatlık olan Sabri Öztürk’ün, Giresunspor’un bugün geldiği noktanın en temel sebebi olan ve Ağır Ceza Mahkemesi’ne taşınan yolsuzlukları ve usulsüzlükleri görmezden gelip, hedef saptırarak Giresunspor’u kendi siyasi hesaplaşmasına alet etmeye çalışmasını rezaletin son perdesi olarak değerlendirdiler!

Giresun Giresunspor Sabri Öztürk