Ordu Pars Spor Trabzon 1923 Spor'u farklı yendi
U17 Kızlar Ligi eleme maçında Ordu Pars Spor ile Trabzon 1923 takımları Giresun'da karşı karşıya geldiler. Rakibini 6-0 yenen Ordu Pars Spor bir üst tura adını yazdırdı. Bahar Turan, Fatıma Semizer, Ceren Güzelhan Ordu Pars Spor'da fark yaratan oyuncular oldular.
U17 Kızlar Ligi’nde gruplarında birinci olan Ordu Pars Spor ile Trabzon 1923 Spor 2 Temmuz Salı günü Giresun 15 Temmuz sahasında karşı karşıya geldi.
Rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla yenen Ordu Pars Spor adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Ordu Pars Spor’un galibiyeti ile sona ererken takımın gollerini 9’uncu dakikada Sudenaz, 16’ıncı dakikada Ceren kaydetti.
Maçın ikinci yarısında da etkili olan Ordu Pars Spor dört gol daha kaydetti. İkinci yarıda goller 54. Dakikada Ceren, 66 ve 78’inci dakikada Bahar ve 69’uncu dakikada Selin’den geldi.
Karşılaşmada Bahar Turan, Fatıma Semizer, Ceren Güzelhan Ordu Pars Spor’un galibiyetinde başrolde yer aldılar. Ordu Pars Spor’un bir üst turdaki rakibi daha sonra belli olacak.
Hakemler: Arda Sezer, Boran Tatar, Umutcan Karakuş
Ordu Pars Spor: Yağmur Yavuz, İpek Atasever, Ela Ilgın Yöndem, Selin Yılmaz, Pınar Büyük, Filiz Balçık, Sevgi Kuvan, Bahar Turan, Fatıma Semizer, Sudenaz Çakır, Ceren Güzelhan
Yedekler: Ahsen Asena Er, Esila Ün, Nisa Çalış, Berra Çevik, Pelin Mert, Nisanur Deniz, Göknur Zengin, Ada Nas Cabbar, Aleyna Şengün Şahin
Trabzon 1923 Spor: Sude Yılmaz, Nazlı Akan, Esra Özay, Alara Ecem Aydın, Hayrunisa Gür, Ayşenur Demirci, İrem Su Öztürk, Esila Ecrin Erol, Sırma Akın, Elanur Kara, Nesime Şengün
Yedekler: Zeynep Hotaman, Hayrünisa Köksal, Esila Nazlım Aydın, Ezgi Nur Mermertaş