Olan sadece Giresunspor'a oldu!

TAKİP ET

Hakan Karaahmet döneminden kalan borçlara ve transfer yasaklarına Nahid Ramazan Yamak başkanlığındaki yönetim çözüm üretemeyince Giresunspor tam anlamıyla sonu meçhul bir yolculuğa çıktı!

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, ara transfer döneminde transfer yasağının kaldırılamaması doğal olarak büyük tepkileri de beraberinde getirdi.

Giresunspor taraftarları, Hakan Karaahmet başkanlığı döneminden kalan borçları ve transfer yasağı cezalarını bile bile yönetime talipli olan Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak’ı sert sözlerle eleştirdiler.

Çotanaklar, özellikle sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Nahid Ramazan Yamak’ın Hakan Karaahmet’ten kalan borç enkazının ve transfer yasağı cezalarının altında kaybolduğunu ifade ettiler!

Taraftarlar, bunun neticesinde de Giresunspor’un sonu meçhul bir uçuruma sürüklendiğine dikkat çekerek hem Karaahmet’e hem de Yamak’a en üst perdeden tepkilerini dile getirdiler.

Transfer yasağı cezası süreci hakkında bu hafta içerisinde Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak’ın kamuoyuna detaylı açıklamalar yapması bekleniyor.

Giresun Giresunspor