Öğretmenler Köln'de işbaşı gözlem faaliyetinde

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonu proje faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Almanya'nın Köln şehrinde "Öncelikli sürdürülebilir kalkınma konularını öğretim ve öğrenime entegre ederek sürdürülebilir bir geleceği şekillendirmek için gerekli bilgi, beceri tutum ve değerleri kazanmak" amacına yönelik bir işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirildi. 

3-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşen faaliyete Giresun’da farklı ilçe ve kurumlarda görev yapmakta olan 10 öğretmen katıldı.

İşbaşı Gözlem faaliyeti Köln'de bulunan Berufskolleg Südstadt okulunda gerçekleştirildi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu; “Erasmus+ Akreditasyon projeleri ile yurt dışında eğitimde yeni yaklaşımlar ve özgün uygulamalar alanlarında alınacak eğitimler ve işbaşı gözlem faaliyetleri ile idarecilerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve kursiyerlerin daha donanımlı hale geleceklerine inanıyorum. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çok yönlü gelişmelerine ve yabancı dil motivasyonlarının artırılmasına da katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Ayrıca Müdür Tosunoğlu, Akreditasyon projelerinin hazırlanması ve yürütülmesinde emeği geçen AR-GE Birimi üyeleri ile katılımcılara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Almanya Köln Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu AR-GE Birimi