Müdür Tosunoğlu, İlçe Müdürleriyle eğitimde ilerleme için bir araya geldi

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere ilçe milli eğitim müdürleriyle bir araya geldi.

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen toplantıda, Tosunoğlu, öncelikle geçen dönem yapılan çalışmaları değerlendirirken, önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Toplantıda, başarıyı artırmak amacıyla yapılacak faaliyetler, 2024 Yılı LGS ve YKS hazırlıkları, Bakanlık tarafından EBA üzerinden yayımlanan soru paketleri ve yardımcı içeriklerin kullanımı gibi konular ele alındı. Öğrenci devamsızlığının azaltılması, ulusal ve uluslararası projelere katılımın artırılması, veli ve aile ziyaretlerinin devam etmesi gibi hususlar da toplantının gündemini oluşturdu.Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, toplantının son bölümünde ilçe müdürleriyle ihtiyaçlar, eksiklikler ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Eğitim öğretim kalitesini artırmak için tüm yönetici ve öğretmenlerin birlikte ekip ruhu içinde çalışarak başarıya ulaşacaklarına inancını dile getiren Müdür Tosunoğlu, çalışmalarda başarılar diledi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu