Minik hentbolcular ilk kupalarını kaldırdı

TAKİP ET

Görele'deki minikler hentbol şöleni, heyecanın doruklara çıktığı bir etkinlik oldu. Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen proje kapsamında hentbolla tanışan minik kız hentbolcular, yeteneklerini sergileyerek izleyenleri büyülediler.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında hentbol antrenörü Nurdan Geçgel’in düzenlediği bu eğlenceli etkinliğe katılan veliler, miniklerin heyecanına ortak oldular.13 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, minikler parkeye çıktılar. 24 kişiden oluşan proje takımı oyuncuları, kendi aralarında oluşturdukları takımlarla maç yaptılar. Uzun zamandır hentbol eğitimi alan minikler, sahada öğrendiklerini gösterme fırsatı buldular. Miniklerin heyecanına çok sayıda veli ve Göreleli sporsever de tribünde eşlik etti.

Etkinlikle ilgili görüşlerini aldığımız hentbol antrenörü Nurdan Geçgel, “Avrupa Hentbol Federasyonu destekli Türkiye Hentbol Federasyonu’nun organize ettiği proje kapsamında uzun zamandır çalıştığımız yaklaşık 24 kişilik minik kız hentbolcularımızın yeteneklerini sergilemeleri için bir etkinlik düzenledik. Minik kızlarımızı gruplara ayırdık ve kendi aralarında maç yaptılar. Hentbol gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu etkinliğe çok sayıda veli ve Göreleli sporseverin ilgi göstermesi bizleri mutlu etti.” dedi.

Geçgel, projenin devam edeceğini belirterek, “Minik kızlarımızın hentbol ile tanışmalarını sağlamak ve onların hayatlarına sporu bir şekilde sokmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu etkinlik, onların gelişiminde önemli bir rol oynayacaktır. Etkinlik sonunda her bir kızımıza madalya verdik ve takım olarak bir kupa hediye ettik. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde katkı veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Nurdan Geçgel Minik hentbolcular