Milletvekili Temür Yavuzkemal Beldesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi: Bölgenin Refahı İçin Yeni Hedefler Belirlendi

TAKİP ET

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Yavuzkemal Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Temür'e ziyaretinde Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal ve AK Parti Yavuzkemal Belde Başkanı Kahraman Yıldız da eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette beldenin mevcut ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve geleceğe dair projeler ele alındı. Vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen Milletvekili Ali Temür, notlar alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Temür, vatandaşlarla kurulan gönül bağının önemine vurgu yaptı. “Her fırsatta gönül köprülerimizi güçlendirmeye, vatandaşlarımızla bir arada olmaya büyük önem veriyoruz.” diyen Temür, Yavuzkemal’in gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sıcak ve samimi karşılamaları dolayısıyla tüm Yavuzkemal halkına teşekkür eden Ali Temür, bölge halkıyla güçlü iletişimi sürdürme kararlılığında olduklarını belirtti.

devam eden çalışmalar Milletvekili Ali Temür vatandaşlarla kurulan gönül bağının önemine Yavuzkemal gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceklerini Ali Temür talepler öneriler Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal