Milletvekili Konal: "İttifak Olarak Tüm Belediyelere Talibiz"

TAKİP ET

MHP il binasında bugün yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, "Cumhur İttifakı olarak tüm belediyelere talibiz" dedi.

MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve il Yönetimi, İlçe Başkanları, Giresun Belediyesi MHP İl Meclis Üyeleri'nin katıldığı toplantıda, yaklaşan yerel seçim öncesi genel bir değerlendirme yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, “Yeni yönetim olarak saha çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İl Yönetim Kurulu üyelerimizin tamamı büyük bir heyecanla görevlerini yapıyorlar. İlçe teşkilatlarımızda azimli ve istekli. İnşallah mahalli seçimlerde büyük bir başarıya ulaşıp, partimizi büyüteceğiz" diye konuştu.

Yeni il ve ilçe yönetimlerine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Milletvekili Konal da, "Bundan sonra inşallah sık sık bir araya gelerek istişareler yapacağız. Yeni seçilen il teşkilatlarımızın başarılı olacağına inancım tamdır. İlçe teşkilatlarımızı da çok heyecanlı ve istekli görüyorum. İlimizde en canlı ve en hareketli teşkilatın MHP olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli pazar günleri dahi çalışıyor. Bizler de Sayın Genel Başkanımızı örnek alarak gece gündüz, hafta sonu demeden çalışacağız ve birlikte partimizi güçlü bir konuma getireceğiz" dedi.

Yerel seçimlere de değinen Milletvekili Konal sözlerini şöyle tamamladı; “Birlik, beraberlik içinde kenetlenerek, saflarımız sıkılaştırarak ve artırarak hedefe koşacağız. Cumhur ittifakı olarak tüm belediyelere talibiz. İl Genel Meclisi’nde de büyük bir başarı yakalayacağız. Oyumuzu ve İl Genel Meclisi Üye sayımızı ciddi oranda artıracağız."

Giresun MHP Ertuğrul Gazi Konal Abdullah Karaosmanoğlu