Milletvekili Elmas, 30. Geleneksel Çamoluk Bal Festivali'nde hemşehrileriyle bir araya geldi
Giresun'un Çamoluk ilçesinde bu yıl 30.'su düzenlenen Geleneksel Bal Festivali, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Ak Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, festivalde hemşehrileriyle bir araya geldi.
Kelkit Vadisi'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yapılan festivalde, birbirinden lezzetli bal çeşitleri sergilendi. Ayrıca, ses sanatçıları ve çeşitli etkinliklerle renklendirilen günde, 60 farklı çiçekten oluşan florasıyla bilinen Çamoluk Balı, Çamoluk Şeker Kuru Fasulyesi ve coğrafi etiketli diğer ürünler de tanıtıldı.
Milletvekili Elmas, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Çamoluk Belediyemizin bu yıl 30'uncusunu düzenlediği Geleneksel Bal Festivali'nde kıymetli hemşehrilerimiz ve misafirlerimizle bir aradaydık. Birbirinden lezzetli bal çeşitlerinin sergilendiği, ses sanatçıları ve etkinliklerin yer aldığı Kelkit Vadisi'ndeki bu güzel günde; 60 farklı çiçekten oluşan florasıyla şifalı ve lezzetli Çamoluk Balımızın, bunun yanı sıra Çamoluk Şeker Kuru Fasulyesinin ve coğrafi etiketli diğer ürünlerimizin de tanıtımını gerçekleştirmiş oluyoruz. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, Çamoluk ilçemiz için festivalin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.