MHP İl Başkanı Karaosmanoğlu, Atatürk'ün Vefat Yıl Dönümünde Anma Mesajı Yayınladı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, Cumhuriyet'in Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. Vefat Yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Karaosmanoğlu mesajında, Atatürk'ü ebediyen rahmet, minnet ve şükranla andıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, şükran, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Ulu Önder Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok sıkıntı, zorluk ve yokluğun olduğu dönemde azimle, cesaretle, sabırla ve inançla önüne çıkan bütün engelleri aşarak belirlediği hedefe ulaşmıştır. Karşısına çıkan tüm emperyalist güçlüklere, milletimizle birlikte direnerek ve birçoğuna haddini bildirerek, Milli Mücadeleyi zaferle sonuçlandırmış ve bu zaferi de Cumhuriyetle taçlandırmıştır. Başlatmış olduğu Milli Mücadele ile esir milletlere de ilham kaynağı olan Atamız, bu yönüyle de mazlum milletlerin kalbinde taht kurmuştur.

Bugün bizler de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikamet doğrultusunda, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak ve kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş medeniyete ulaştırma yolunda kararlılıkla yürüyoruz.

O'nun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve daha da yükseklere çıkarmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarına feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.