"Mehmet Emür vefasızlık yapmıştır"

TAKİP ET

AK Parti Keşap İlçe Başkanı Samet Küçük, AK Parti'den Keşap'ta 3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi'nden Keşap Belediye Başkanlığına aday olan Mehmet Emür'ü eleştirdi.

Mehmet Emür’ün yaptığı davranışı “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet yolundaki kutlu davasını idrak edememiş” olarak değerlendiren Küçük, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 

“Mehmet Emür, AK Parti sayesinde Keşap’ta 4 dönem belediye başkan adayı gösterildi ve 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Seçilemediği dönemde bile üst düzey görevler alarak hem Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği hem de Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerine getirildi. AK Parti iktidarı kendisine her türlü makamı, imkanı ve desteği sağladı. Ancak Mehmet Emür ne yaptı? Büyük bir vefasızlık örneği göstererek AK Parti’nin bütün hizmetlerini kendisine mal edip, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi’nden Keşap Belediye Başkanlığına aday oldu. Yani kısaca Mehmet Emür, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti’mizin halka hizmet yolundaki kutlu davasını tam anlamıyla idrak edememiş ve yanlış yapmıştır. Bizler davamıza ve liderimize tam bağlılık ile yola devam edeceğiz. Tüm bu yaşananların cevabını da her şeyin en iyisini hak eden çok değerli halkımız 31 Mart Seçimlerinde sandıkta verecektir.”

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Mehmet Emür Keşap Yeniden Refah Partisi Samet Küçük