LÖSEV'den Piraziz Belediye Başkanı Ayyıldız'a Nezaket Ziyareti
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Giresun İl Yöneticisi Ferhan Taşkınsu ve beraberindeki heyet, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, LÖSEV’in Giresun’daki faaliyetleri ve lösemi ile mücadele sürecine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ayyıldız’a bilgi verildi. Görüşmede, toplumda farkındalık oluşturmak adına yapılabilecek iş birliği imkanları da değerlendirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayyıldız, “LÖSEV’in yürüttüğü çalışmalar çok kıymetli. Çocuklarımızın umudu olmak, onların yanında durmak hepimizin sorumluluğudur. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.
LÖSEV heyeti, destek mesajları ve misafirperverliği için Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.