Liderler hata yapmadı

TAKİP ET

Giresun'da Süper Amatör ve 1. Amatör Küme hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Süper Amatör Küme'de lider Yeniyolspor ile 1. Amatör Küme'de lider Derelispor rakiplerini yendiler.

Süper Amatör Küme

Süper Amatör Küme’nin açık ara lideri Yeniyolspor bu hafta sonu Doğankentspor’un konuğu oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen mavi-beyazlı ekip sahadan 6-1 galip ayrıldı. Deplasman ekibine galibiyeti getiren goller Ahmet Acar(3), Cihan Demir, Emre Bozan ve Ramazan Tutkun’dan geldi.  

Ligde 2. Sırada yer alan Batlamaspor’da  çok rahat bir oyunla Pirazizspor’u yendi. 75. Yıl sahasında oynanan karşılaşma 9-1 sona erdi. Yeşil-beyazlıların gollerini Burhan Nebioğlu (3), Şükrü Kara (2), İnanç Bölükbaş, Enes Aydın ve Toykan Topuz’dan geldi.

Lig üçüncüsü 1957 Espiyespor zorlansa da Şebinkarahisar Belediyespor’u 3-2 yenerek play-off iddiasını sürdürdü. Galibiyeti getiren goller Numan, Mesut Can ve İlyas’tan geldi.

Haftayı maç yapmadan geçiren Es Es Gençlikspor 3 puanı hükmen galip sayıldığı maçtan dolayı hanesine yazdırdı.

Keşapspor evinde Sökenspor’u ağırladı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazanrak play-off yarışında iddialı konuma geldi.

Play-off yarışını sürdürmek isteyen bir diğer ekip Tirebolspor evinde oynadığı maçta hata yapmadı. Ali Durağı’nı ağırlayan ekip sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini Muharrem (2) ve Alihan (2) kaydettiler.

1. Amatör Küme

Bu ligde liderlik koltuğunda oturan Derelispor, Örnekspor’la karşılaştı. 15 Temmuz sahasında oynanan karşılaşmayı Derelispor 4-2 kazandı. Bu sonuçla yenilgisiz liderliğini sürdüren Derelispor puanını 36’ya çıkardı.

İkinci Ören Belediyespor’da Bulancak İhsaniye Gençlikspor karşısında farklı kazandı. Maçın son dakikalarına 4-3 önde giren Ören Belediyespor uzatmalarda 3 gol daha bulunca sahadan 7-3 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Galibiyeti getiren goller Güven (2) , Furkan (3) ve Kaan (2) kaydettiler.

İlk 2 hedefini kovalayan Çotanak Gençlerspor Keşap deplasmanında Kalecik Hisarspor’u 4-2 yendi.

Ligin orta sıralarında yer alan Akınspor’da Bulancak deplasmanında Ballıcaspor’u 6-0 yendi.

Son sıraları ilgilendiren maçta Pazarsuyu Yıldızspor deplasmanda Üç Kalespor’u 2-1 yenerek küme düşme potasından bir hayli uzaklaştı.

 

Yeniyolspor Batlamaspor Derelispor Ören Belediyespor