Kültür ve Turizm Bakanlığında Giresun Zirvesi: Giresun Adası Turizm Projesi Değerlendirildi
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ve AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan'ı TBMM'deki makamlarında ziyaret etti.
Ziyarette, Giresun Adası'nın turizme kazandırılması için hazırlanan proje ile Giresun’a yapılacak kültürel ve turistik yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.
Giresun Adası'nın turizme kazandırılması amacıyla hazırlanan proje ve Giresun’a yapılacak kültürel yatırımlar, TBMM'de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ile yapılan görüşmede ele alındı.
Projenin detayları ve Giresun’a yönelik yeni yatırımlar hakkında yapılan istişarelerde, Giresun'un kültürel ve turistik potansiyelinin geliştirilmesi için atılacak adımlar değerlendirildi.
Milletvekili Temür, Bakan Ersoy’a Giresun için yapılacak projeler ve yatırımlar konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından, Giresun’un turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik çalışmaların hız kazanacağı ifade edildi.