Küçükbayrak 'Cesaretli olan kazanacak'

TAKİP ET

Yeniyolspor'un karizmatik teknik direktörü Ali Küçükbayrak, takımının play-off'lara hazırlık sürecinde oyuncularına cesaret ve hata yapma özgürlüğü aşılamaya devam ediyor.

 Küçükbayrak, “Cesaretli olan kazanacak” mottosuyla, futbolun hatalar oyunu olduğunu vurgulayarak, oyuncularını sahada daha çok koşmaya ve cesur olmaya teşvik ettiğini belirtti.

Hafta içi yapılan antrenmanlarda takımın performansından memnuniyetini dile getiren Küçükbayrak, zor haftaların başladığını ve bu süreci en iyi şekilde atlatıp başarıya ulaşmak istediklerini ifade etti. Amatör ruhun birlik ve beraberlikten geçtiğini vurgulayan Küçükbayrak, başkan, yönetim, takım abileri ve oyuncuların kaynaşmasının önemine dikkat çekti.

Küçükbayrak, Yeniyolspor’a kamuoyundan gelen destekten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, bu desteğin takımı motive ettiğini söyledi. Özellikle Es Es Gençlikspor ile oynanacak maçın kritik öneme sahip olduğunu belirten Küçükbayrak, “Amatör olsun, profesyonel olsun bu tür maçlar zor olur. Cesaretli olan, iyi olan, kendine güvenen başarılı olacaktır,” diyerek oyuncularına güvendiğini ve performans yapmış oyuncuların ön plana çıkacağını düşündüğünü aktardı.

Takımın başına geçeli iki hafta olduğunu hatırlatan Küçükbayrak, oyuncularına büyük maçların geri dönüşü olmadığını, ancak bunun da büyütülmemesi gerektiğini, dünya kupalarının kaybedildiğini ve finalde hataların olduğunu anlattığını söyledi. Sahada topla daha fazla oynamalarını, daha fazla mesafe katetmelerini ve kendilerine güvenmelerini istediğini belirten Küçükbayrak, bu tür maçların oyuncular için bir tecrübe ve fırsat olduğunu ve kendi tecrübelerini oyuncularına aktarmaya çalıştığını ifade etti.

Yeniyolspor Ali Küçükbayrak