Keşap'ta Gençlerden Çevre Dostu Proje

TAKİP ET

Keşap İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kredi Yurtlar Kurumu (KKY) Manevi Danışmanı Ayşe Kayış, öğrencileri ile birlikte örnek bir davranış sergileyerek kuşların soğuk kış günlerinde barınması için kuş evleri yaptı. İlçede bulunan ağaçlık alanlara yerleştirilen kuş evleri, çevre dostu bir inisiyatif olarak dikkat çekiyor.

 

İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, insanların sadece kendilerinden sorumlu olmadıklarını vurgulayarak, çevredeki insanlar, canlılar, hayvanlar ve kuşlar gibi tüm varlıklara karşı sorumluluk taşıdıklarını belirtti. İspiroğlu, özellikle kış şartlarının ağırlığına dikkat çekerek, kuşların yiyecek bulma konusundaki sıkıntılarına da değindi.

İlçede farkındalık oluşturmayı hedefleyen bu güzel inisiyatife öncülük eden KYK Manevi Danışmanı Ayşe Kayış ve katkıda bulunan tüm öğrencilere teşekkür eden İlçe Müftüsü, "Onlar da bir can taşıyor, kış şartları ağır ve yem bulamama sıkıntıları var. Bu farkındalığı gerçekleştiren başta Ayşe Kayış ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

giresun haber giresun haber son dakika giresun haber ajansı giresun haberci giresun haber siteleri Keşap Giresun Çevre Temiz Çevre Temiz Giresun Doğa