Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan mesajında, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık yolundaki en büyük dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos 1922, aziz milletimizin kaderini değiştiren, tarih sahnesinde varlığını yeniden perçinlediği bir gündür. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde milletimiz; inancı, cesareti ve vatan sevgisiyle tüm dünyaya ‘bağımsızlığın bedeli ne olursa olsun ödenir’ mesajını vermiştir. Bu büyük zafer, yalnızca askeri bir başarı değil; milletimizin birlik ve beraberlik ruhunun, sarsılmaz kararlılığının ve hür yaşama iradesinin en güçlü ifadesidir.
Bugün bizlere düşen en büyük görev, ecdadımızın kanıyla ve canıyla kazandığı bu kutsal emaneti, Cumhuriyetimizi ve bağımsızlığımızı, aynı şuurla geleceğe taşımaktır. Bizler Keşap’ta, Giresun’da ve Türkiye’nin dört bir yanında bu emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin asla teslim olmayacağının, hiçbir zincire boyun eğmeyeceğinin simgesi olarak ilelebet hafızalarımızda yaşamaya devam edecektir.
Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, vatan uğruna toprağa düşmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Türk milletinin ve hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”