☰
✕

"Kazanmak için gideceğiz"

TAKİP ET

Giresunspor'un stoperi Alexis Perez, "Konya'ya gittiğimizde de kazanma arzusu ve sorumluluğuyla gideceğiz" dedi

 

Giresunspor’un savunma oyuncusu Alexis Perez , Konyaspor maçını değerlendirerek, takımdaki geleceği hakkında da açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgesinde hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Perez, Türkiye’deki yardımlaşma ve dayanışmayı görmenin mükemmel bir şey olduğunu ifade ederek, yaraların en kısa zamanda sarılacağına inandığını söyledi. Konyaspor maçıyla ilgili de konuşan Kolombiyalı oyuncu, "Takımımız zorlu süreçlerden geçti, ancak her şeye rağmen kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ben de takımın defanstaki lider oyuncularından biriyim ancak hocamızın da dediği gibi en iyi defans kompakt olarak yapılan defans. Biz de kompakt defans yaptığımızda daha iyi oynuyoruz. Sezonun son bölümünde de umarım daha iyiye gidip bu işi başaracağız. Maçlar ne kadar 0-0 devam ederse biz kazanmaya o kadar yakınız. Konyaspor karşılaşmasını değerlendirecek olursak, Konyaspor uzun süredir kazanamıyor, zor süreç geçiriyorlar ama bizde uzun süredir kazanamıyoruz. Bu defa Konyaspor karşısında kazanacağımızı düşünüyoruz. Konya’ya gittiğimizde de kazanma arzusu ve sorumluluğuyla gideceğiz. Kötü gidişe son verip iyi bir çıkış yapmak istiyoruz” dedi.

“Gidersem Giresunspor'u Süper Lig'de bırakarak giderim”

Giresunspor’daki geleceği hakkında sorulan soruya da cevap veren Alexis Perez şunları söyledi: “Bir gün Giresunspor’dan gideceksem mutlaka Giresunspor’u Süper Lig’de bırakarak ayrılacağım. Bu benim profesyonel olarak sorumluluğum. Bunun yanı sıra yönetimdeki değişim takıma çok iyi bir hava kattı. Bu takımdaki arkadaşlara da olumlu yansıdı. Sezonu mutlu bitirmeyi umut ediyoruz. Ayrıca taraftarımızın bizi nerde olursa olsun yalnız bırakmadığını söylemek isterim. Bunun için taraftarımıza teşekkür ederim.”