Karabuldukspor, ilk iki iddiasını güçlendirmek için sahada

TAKİP ET

2. Amatör Küme'de normal sezonun ilk yarısı, hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak.

C Grubu’nda mücadele eden Karabuldukspor, ilk yarının son maçında 21 Nisan Pazar günü saat 13:30’da 15 Temmuz sahasında Darıköyspor’un konuğu olacak. Dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alan ekip, Darıköy engelini de aşarak ilk iki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Zirvedeki iki takımın birbirleriyle karşılaşacağı haftada hata yapmak istemeyen Karabuldukspor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Takım Başkanı Ömer Tekbaş, “Yeni kurulan bir ekibiz. Bu takımı oluşturmamızın amacı gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bu misyonla kurduğumuz ekibin sahada centilmence mücadele etmesini istiyoruz. Kazanırız, kaybederiz ama önceliğimiz sportmenliği elden bırakmamak.” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Darıköyspor maçına da değinen Tekbaş, “Darıköyspor maçını kazanıp yenilmezlik serimizi devam ettirmek istiyoruz. Ligde üstümüzde yer alan iki ekip bu hafta karşılaşacak. Bizler bunu avantaja dönüştürmek için sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Karabulduk Vadi Spor Kulübü