Kamuya 3.848 Personel Alımı: Başvurular Başladı

TAKİP ET

24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

24 kamu kuruluşu, Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarıyla toplamda 3.848 memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapacak. Hangi pozisyonlar için başvurular alınacak ve son başvuru tarihleri neler?

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 1276 PERSONEL ALACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Başvurular 15 Nisan'da başlayıp 25 Nisan'da sona erecek. Adaylar, başvurularını http://sinav.gib.gov.tr adresinden online olarak yapabilecekler.

ETİ MADEN 218 İŞÇİ VE MEMUR ALACAK

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında 218 personel alacak. Başvurular İŞKUR ve ÖSYM üzerinden yapılacak.

TTK VE TÜBİTAK'TAN İŞ İLANLARI

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 46 personel alacak. Başvurular 26 Nisan'da sona erecek. TÜBİTAK ise 11 araştırmacı alacak ve başvurular 25 Nisan'a kadar devam edecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1608 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

İçişleri Bakanlığı, avukat, büro personeli, mühendis ve destek personeli gibi çeşitli pozisyonlara toplamda 1608 personel alacak. Başvurular 22 Nisan'da başlayıp 26 Nisan'da sona erecek.

DİĞER KURUMLAR VE DETAYLAR

Türkiye Ulusal Ajansı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, Selçuk Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Uşak Üniversitesi gibi kurumlar da personel alımı yapacak.