"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin Gücüne Güç Katalım"

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Giresun Şubesi Başkanı Ali Kara: 'Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışta bulunanlara madalya ve berat takdim edilecek.'

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Giresun Şubesi Başkanı Kara, “Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı dayanışması milletimizin gurur kaynağı olacaktır. Daha fazla destek daha güçlü ordu demektir” dedi.

TSK Güçlendirme Vakfı Giresun Şubesi olarak çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kara, yaptığı açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, halkımızın huzur ve güvenliğinin en büyük teminatıdır. “Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye” demektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türk Silahlı Kuvvetlerimizi daha da güçlü kılabilmek için, güvenli yarınlar için bütün vatandaşlarımızı Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı’na destek olmaya, bağışta bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

TSK Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunanlara alınan karar gereğince madalya ve berat takdim edileceğini kaydeden Kara, “Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na 100 bin Türk Lirası ve üstünde bağışta bulunanlara altın madalya ve beratı, 50 bin Türk Lirası ile 99 bin 999 Türk Lirası arasında bağış yapanlara gümüş madalya ve beratı, 10 bin Türk Lirası ile 49 bin 999 Türk Lirası bağışta bulunanlara da bronz madalya ve beratı takdim edilecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağış yapmak isteyen hayır severlerimiz telefonlarından kısa mesaj bölümüne “BAĞIŞ” yazıp 1987’ye gönderebildikleri gibi kredi kartı ve banka havalesi ile de bağışta bulunabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

TSK Güçlendirme Vakfı Giresun Ali Kara Ali Kara