İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz: 'Seçimlere Hazırız'

TAKİP ET

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz, Genel Başkanları Müsavat Dervişoğlu liderliğinde merkez sağın en güçlü ve gelecek vaat eden partisi İYİ Parti olarak erken veya zamanında yapılacak olan seçimlere hız kesmeden iddialı bir şekilde hazırlandıklarını bildirdi.

İl Başkanı Taşgöz geçtiğimiz hafta beraberindeki İl Kadın Kolları Suna Akbaş ile parti genel merkezinde ziyaret ve istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başkanlığında yapılan parti grup toplantısına katılan İl Başkanı Taşgöz ve İl Kadın Kolları Başkanı Akbaş, Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekçi ile Kültür, Sanat ve Gençlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Aslan’ı da ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yardımcıları Tüfekçi ve Aslan ile istişarede bulunduklarını belirten İl Başkanı Taşgöz, İYİ Parti olarak gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumsal politikalara büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Suna Akbaş Oldu

İl Başkanı İnan Taşgöz, İYİ Parti olarak teşkilatları diri ve zinde tuttuklarını ifade ederek, “Giresun İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine bu yolda bize yoldaşlık edip, koşacak olan Suna Akbaş arkadaşımızı atadık. Yeni kadın kolları başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Bu görevi lakıyla yerine getirecektir. Siyasette yeni olan ancak iş hayatında bugüne kadar başarılı işlere imza atan Suna Akbaş arkadaşımız siyasette başarılı olacaktır” dedi.

Taşgöz, Giresun’da İYİ Parti olarak sahada olduklarını da belirterek, merkez sağın en güçlü ve gelecek vaat eden partisi olarak erken veya zamanında yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını sözlerine ekledi.

İl Başkanı İnan Taşgöz Giresun İl Kadın Kolları Başkanlığı Suna Akbaş Giresun İYİ Parti Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu