Hasan Ali Yücel İlk/Ortaokulu'nda Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Düzenlendi

TAKİP ET

Görele İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin analitik düşünme, problem çözme ve strateji geliştirme becerilerini artırmak amacıyla 'Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası' düzenlendi.

Hasan Ali Yücel İlk/Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yoğun katılımıyla yapıldı.

Turnuvada Abluka, Motif, Equilibrio, Pentago, Küre, Kulami ve Mangala gibi farklı zekâ oyunları kategorilerinde öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlenerek öğrenme fırsatı buldu hem de stratejik düşünme becerilerini ortaya koydu.

Organizasyon süresince öğrencilerin heyecanı ve motivasyonu dikkat çekerken, turnuvanın gerçekleştirilmesinde görev alan öğretmen ve idarecilerin özverili çalışmaları takdir topladı.

Program, öğrencilere katılım belgelerinin verilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Görele İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, turnuvaya katılan öğrencileri tebrik ederek organizasyonda emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Giresun Görele Görele İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü