Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

TAKİP ET

Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, milletimizin bağımsızlık yolundaki kararlılığının ve kahramanlığının destanı olan 30 Ağustos Zaferi'nin anlamına vurgu yaptı.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, "Bu eşsiz zafer, milletimizin birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğu aşabileceğinin en büyük kanıtıdır. Bugün bizlere düşen görev; ecdadımızın canları pahasına emanet ettiği bu cennet vatanı, aynı inanç ve azimle yarınlara taşımaktır" diyerek, Zafer Bayramı’nın sadece geçmişin bir hatırlatıcısı değil, aynı zamanda geleceğe olan bağlılıklarının bir simgesi olduğunu belirtti.

Başkan Boduroğlu, açıklamasının devamında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygı ile andığını ifade etti.

"30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" diyerek, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bu anlamlı günün coşkuyla kutlanması gerektiğini vurgulayan Boduroğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu Başkan Boduroğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Bayramı